Actualitate

Un bărbat a dat spargerea într-o casă din Huedin și a furat de 10.000 de lei. A fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat de 48 de ani din Oradea a furat două nopți la rând dintr-o casă din Huedin. Prejudiciul a fost recuperat și bărbatul arestat.

Un hoț a furat dintr-o casă din Huedin bunuri de 10.000 de lei. Un hoț a furat dintr-o casă din Huedin bunuri de 10.000 de lei.

 

 


„La data de 20 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, din județul Bihor, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

 


În baza probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 17 aprilie, în jurul orei 02.00, respectiv în noaptea de 18 aprilie, în jurul orei 04.00, bărbatul ar fi pătruns într-o locuință din orașul Huedin, de unde a sustras mai multe obiecte de panoplie, dar și două ceasuri de lux, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 10.000 de lei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


La data de 20 aprilie, activitățile demarate de polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Huedin au condus la depistarea acestuia, în municipiul Oradea, iar în baza ordonanței a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore.

Totodată, s-a reușit recuperarea în totalitate a prejudiciului. Documentarea activității infracționale a bărbatului a fost sprijinită de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi (Sector Oradea și Cluj).


Cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin, cu propunere de luare a măsurii preventive a arestului, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Hoț la doar 16 ani. Un minor a furat bunuri de 3.000 de lei dintr-un garaj din Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter