Actualitate

RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca, marți, cu ocazia meciului „U” Cluj-Petrolul Ploiești

Marți, 26 aprilie, cu ocazia meciului FC Universitatea Cluj – FC Petrolul Ploiești care se va disputa pe Cluj Arena, vor fi impuse restricții de circulație pentru desfășurarea acestui eveniment.

Marți, 26 aprilie, cu ocazia meciului FC Universitatea Cluj – FC Petrolul Ploiești care se va disputa pe Cluj Arena, vor fi impuse restricții de circulație pentru desfășurarea acestui eveniment. Marți, 26 aprilie, cu ocazia meciului FC Universitatea Cluj – FC Petrolul Ploiești care se va disputa pe Cluj Arena, vor fi impuse restricții de circulație pentru desfășurarea acestui eveniment.

 

Restricțiile sunt anunțate pentru intervalul orar 17:00 - 21:00, dacă „situația o impune”, conform reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca.


 

„Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești marți, 26 aprilie 2022, în intervalul orar 17:00 – 21:00, pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice (când situaţia o impune), cu excepția mijloacelor de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA”,  au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Derby-ul cu Petrolul s-ar putea juca cu 10.000 de fani

Un meci extrem de important va fi cu Petrolul Ploiești, în etapa a 6-a. „Lupii” au șase puncte avans în fața Universității Cluj, dar nu se pot considera deja promovați. Trupa prahoveană are de jucat în deplasare la „U”, dar și la Hermannstadt.

În plus, Petrolul a obținut o singură victorie în acest play-off. Echipa antrenată de Nae Constantin a câștigat, 1-0, duelul cu Concordia Chiajna.


Cel mai probabil, derby-ul cu Petrolul va crea din nou emulație în tribunele Cluj Arena. Fanii „Șepcilor Roșii” vor lua cu asalt stadionul, la fel ca la meciul cu Steaua. 

 

CITEȘTE ȘI:

ATENȚIE, șoferi! Restricții de circulație în Piața Avram Iancu și pe B-dul Eroilor, timp de trei zile

Trei meciuri decisive pentru „U” Cluj. „Studenții” vor juca doar pe Cluj Arena până la finalul lunii

abonare newsletter