Actualitate

Șoferul care a făcut accident în Observator era BEAT! A intrat cu mașina într-un semafor la 4 dimineața

Șoferul care a făcut accident duminică dimineața, la ora 4:00, era sub influența alcoolului. Tânărul de 25 de ani a intrat cu mașina în stâlpul unui semafor.

Șoferul care a făcut accident în Observator era BEAT! A intrat cu mașina într-un semafor la 4 dimineața Șoferul care a făcut accident în Observator era BEAT! A intrat cu mașina într-un semafor la 4 dimineața

 

 


Pompierii clujeni au intervenit duminică dimineața în jurul orei 4:00 la un accident rutier avut loc pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

 


ISU Cluj a transmis că la fața locului s-a aflat o mașină distrusă și un tânăr care nu a necesitat îngrijiri medicale.

Ulterior, Poliția a informat că a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani care s-a lovit cu mașina de un stâlp pentru semafor din zonă și care era beat.


„Eveniment rutier soldat cu pagube materiale, înregistrat în jurul orei 04.10, pe strada Observatorului, din municipiul Cluj-Napoca

Un conducător auto în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Observatorului a intrat în coliziune cu stâlpul unui semafor. Acesta nu a fost transportat la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,67mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Observatorului, la ora 4 dimineața! Un tânăr a intrat cu mașina în stâlp. FOTO

Tânăr de 18 ani, ÎNCARCERAT după un accident în Măgăoaja, Cluj! Băiatul, dus de URGENȚĂ la spital. FOTO

abonare newsletter