Actualitate

Tânăr de 18 ani, ÎNCARCERAT după un accident în Măgăoaja, Cluj! Băiatul, dus de URGENȚĂ la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 6:00, ăn localitatea clujeană Măgăoaja, cu un tânăr de 18 ani rănit.

Tânăr de 18 ani, ÎNCARCERAT după un accident în Măgăoaja, Cluj! Băiatul, dus de URGENȚĂ la spital. FOTO Tânăr de 18 ani, ÎNCARCERAT după un accident în Măgăoaja, Cluj! Băiatul, dus de URGENȚĂ la spital. FOTO

 

 


Băiatul a fost încarcerat în mașină, după ce a făcut accident și a intrat într-un stâlp.

 


După ce salvatorii ajunși la fața locului au reușit să-l extragă din mașină, tânărul de 18 ani a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță din cadrul SAJ:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Măgăoaja:


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Măgăoaja, comuna Chiuiești. Apelul de urgență a venit la ora 5:57, iar la misiune a participat o autospecială cu modul de descarcerare. De asemenea, în sprijin a fost trimis un echipaj SAJ.

Pompierii au găsit la fața locului un autoturism avariat și o persoană încarcerată. Salvatorii au extras în siguranță victima, care era conștientă și cooperantă. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr de 18 ani, preluat ulterior de echipajul SAJ”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Observatorului, la ora 4 dimineața! Un tânăr a intrat cu mașina în stâlp. FOTO

Mașină răsturnată în Cluj-Napoca! Trei tineri de 20 de ani, transportați de urgență la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter