Actualitate

Un bărbat a căzut cu parapanta în Cluj! UPDATE: Și-a rupt ambele picioare, după impactul cu solul

O persoană a căzut cu parapanta în Jichișu de Jos, județul Cluj. UPDATE: Victima și-a rupt ambele picioare.

Un bărbat a căzut cu parapanta în Cluj! Și-a rupt ambele picioare, după impactul cu solul/ foto: isu cluj Un bărbat a căzut cu parapanta în Cluj! Și-a rupt ambele picioare, după impactul cu solul/ foto: isu cluj

 

 


La fața locului intervin mai multe echipe pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei, care este conștientă:

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente pentru a acorda prim ajutor calificat unei persoane care a căzut cu parapanta în localitatea Jichișu de Jos. Pentru misiune este mobilizată o autospecială, iar în sprijin a fost trimis un echipaj SAJ. De asemenea, la fața locului va ajunge și elicopterul SMURD de la Jibou. Din primele informații, victima este conștientă. Vom reveni cu informații”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE:


ISU Cluj a revenit cu mai multe detalii: victima are ambele picioare rupte și va fi transportat de echipajul SAJ la spital, de urgență.

„Nu a mai fost necesar sprijinul elicopterului la acest eveniment. Victima este un bărbat de 28 de ani care va fi transportat de echipajul SAJ la UPU Dej. La o primă evaluare, acesta are membrele inferioare rupte, fiind conștient”, a mai transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE - 12 militari americani, răniţi după o paraşutare, la Câmpia Turzii!

Tânăr de 18 ani, mort într-un accident cu parapanta, lângă Cluj-Napoca. Băiatul a căzut pe firele de curent

abonare newsletter