Actualitate

Alcoolemie uriașă pentru o șoferiță din Dej! Femeia a fost oprită la prima oră

O femeie de 29 de ani din Dej a rămas fără permis de conducere, după ce a consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volan.

Alcoolemie uriașă pentru o șoferiță din Dej! Femeia a fost oprită la prima oră. Sursă foto: Depositphotos.com Alcoolemie uriașă pentru o șoferiță din Dej! Femeia a fost oprită la prima oră. Sursă foto: Depositphotos.com

 

O femeie de 29 de ani din Dej a fost oprită de polițiști, joi dimineață, la ora 6:30 pe strada Țibleșului. Agenții au descoperit că femeia consumate băuturi alcoolice înainte să se urce la volan și avea o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 06.30 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru control în trafic o femeie de 29 de ani, pe strada Țibleșului din municipiul Dej. Testarea femeii cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, a transmis IPJ Cluj.

Sursă foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un șofer RUPT DE BEAT și FĂRĂ PERMIS a intrat cu mașina într-un gard, în Apahida. Ce alcoolemie avea bărbatul?

Șofer cu alcoolemie record în miezul zilei, prin Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut

Ultimele Stiri
abonare newsletter