Actualitate

Cum va fi vremea în acest weekend, la Cluj? VEZI prognoza meteo pe 3 zile

Prognoza meteo pe acest weekend arată că vremea la Cluj va fi ploioasă, iar temperaturile minime vor coborî la un grad Celsius.

Cum va fi vremea în acest weekend, la Cluj? Vezi prognoza meteo pe 3 zile/ Sursă foto: pixabay.com Cum va fi vremea în acest weekend, la Cluj? Vezi prognoza meteo pe 3 zile/ Sursă foto: pixabay.com

 

 


Potrivit site-ului AccuWeather.com, vremea din Cluj nu este una favorabilă în acest weekend, fiind așteptate ploi.

 


Ziua de vineri, 8 aprilie, aduce la Cluj mult soare și temperatura ridicate în termometre. Maxima zilei va fi 16 grade Celsius, iar minima de 9 grade. Șansele de precipitații sunt de 25%, însă vântul va sufla cu 50 km/h.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Chiar dacă sâmbătă sunt anunțate 19 grade Celsius, ploile își vor face simțite prezența. Șansele de precipitații cresc la 61%, iar vântul va sufla cu 46 km/h. Pe timpul nopții minimele coboară la 5 grade Celsius, iar șansele de precipitații cresc la 81%.


Duminică, 10 aprilie, vremea se răcește brusc, fiind așteptate 9 grade Celsius pe timpul zilei și doar un grad pe timpul nopții. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de 95% și șansele de ploaie cresc la 86%.

Potrivit meteorologilor, începutul de săptămână va fi unul frumos, cu șanse aproape inexistente de ploaie.


Vremea în Transilvania

Până în data de 9 aprilie temperaturile maxime vor fi în creștere de la 5 grade în prima zi spre medii în jurul a 19 grade în ultima. Ulterior vremea se va răci, astfel încât media regională a maximelor în zilele de 10 și 11 aprilie va fi de 13...15 grade. În intervalul 12 - 14 aprilie, temperatura aerului va fi în creștere și se vor înregistra maxime cuprinse între 22 și 25 de grade, în medie regională. 

Din 15 aprilie, vremea se va răci din nou, spre medii ale maximelor de 16 grade. Media minimelor va crește de la -6...-4 grade, în 4 și 5 aprilie, spre 4..5 grade în data de 10 aprilie. În perioada 15 - 18 aprilie mediile minimelor vor scădea treptat (valori minime în jurul a 4 grade).

 

abonare newsletter