Actualitate

L-AȚI VĂZUT? Un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca a dispărut fără urmă de 3 zile/ UPDATE: Bărbatul s-a întors la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Cluj-Napoca este căutat de polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

L-AȚI VĂZUT? Un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca a dispărut fără urmă de 3 zile L-AȚI VĂZUT? Un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca a dispărut fără urmă de 3 zile

 

UPDATE 2.04.2022, ORA 12:03


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au anunțat că bărbatul în vârstă de 59 de ani, dispărut din data de 29 martie, s-a întors la domiciliu.

 


Știrea inițială

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu în data de 29 martie, însă până în prezent nu s-a mai întors.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Poliția municipiului Cluj-Napoca fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 29 martie a.c., RUSU GAVRIL - în vârstă de 59 ani a plecat voluntar de la domiciliu din Cluj-Napoca și până în prezent nu s-a mai întors”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

SEMNALMENTE

  • înălțime 1,80 m, 105 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.
  • bărbatul are tatuaje pe ambele brațe.
  • la momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni sport de culoare neagră și hanorac de culoare gri, încălțăminte sport, gri

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj-Napoca, dat dispărut. Are 35 de ani și este fotograf. UPDATE/ A fost găsit decedat

Ultimele Stiri
abonare newsletter