Actualitate

Șofer inconștient din Cluj-Napoca, prins conducând DROGAT prin Florești

Un clujean în vârstă de 31 de ani a fost prins în timp ce conducea drogat pe strada Eroilor din Florești.

Șofer DROGAT la volan! Un clujean, prins conducând sub influența substanțelor psihoactive în Florești

 

 


Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, dar rezultatul a ieșit negativ.

 


Însă, atunci când bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, din cauza comportamentului său suspect, rezultatul a ieșit pozitiv.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 12 martie a.c., în jurul orelor 12.30, în baza informațiilor operative deținute, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Eroilor din comuna Florești. Conducătorul autoturismului, respectiv un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Întrucât bărbatul prezenta un comportament suspect, s-a procedat și la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, care a indicat o valoare pozitivă, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării mostrelor biologice. Cu ocazia controlului corporal și a autovehiculului nu au fost identificate bunuri sau substanțe de interes în cauză”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului din Cluj-Napoca, ce se afla drogat la volanul mașinii:


„Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor circumscrise faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

CITEȘTE ȘI:

PERICOL PUBLIC. Tânăr beat și drogat, prins la volan cu 222 de km/h

Un șofer DROGAT a amenințat cu CUȚITUL un bărbat, în trafic, în Centru în Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter