Actualitate

Vremea în Cluj: meteorologii anunță ploi. Săptămâna începe cu mult soare și se termină cu ploaie

Vremea în Cluj este schimbătoare la sfârșitul lunii martie. După ce ne-am bucurat de un weekend cu mult soare, meteorologii anunță ploi.

Vremea în Cluj: meteorologii anunță ploi. Săptămâna începe cu mult soare și se termină cu ploaie/ Sursă foto: depositphotos.com Vremea în Cluj: meteorologii anunță ploi. Săptămâna începe cu mult soare și se termină cu ploaie/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Potrivit prognozei AccuWeatherclujenii se vor mai putea bucura de soare și vreme bună doar câteva zile. De la mijlocul acestei săptămâni sunt anunțate ploi și temperaturi puțin mai scăzute.

 


Pentru ziua de azi, 28 martie, meteorologii anunță un cer însorit, cu șanse extrem de mici de precipitații (doar 1%). Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade Celsius, iar minima de 2 grade Celsius.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

 


Marți maxima zilei va trece de 20 de grade Celsius, însă vântul ne va face mici probleme. Vântul va sufla cu 30 km/h. Ca și în ziua precedentă, șansele de ploaie sunt aproape inexistente. Pe timpul nopții sunt așteptate 5 grade Celsius.

Miercuri, 30 martie, soarele va fi scump la vedere pentru clujeni. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de 94%. Maxima zilei va fi de 19 grade Celsius, iar minima de 8 grade.


De joi, 31 martie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 91%.  Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius și minimă de 9 grade Celsius. Vântul va sufla cu 35 km/h.

Vineri cerul va fi acoperit de nori în proporție de 95%, iar vântul continuă să sufle cu putere (28 km/h). Temperatura maximă a zilei va fi 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade, pe timp de noapte.

Weekend-ul se anunță și el unul ploios și cu temperatura puțin mai scăzute. Sâmbătă sunt anunțate 13 grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea 3 grade. Duminică revin temperaturile negative pe timpul nopții. Chiar dacă șansele de ploaie sunt scăzute pe timpul zilei (25%), temperatura maximă nu va depăși 7 grade Celsius. Minima nopții va ajunge la -2 grade Celsius.

 

Sursă foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Vreme schimbătoare în următoarele 2 săptămâni, în Transilvania! Se anunță ploi. Când se va încălzi?

Ultimele Stiri
abonare newsletter