Actualitate

Incendiile de vegetație continuă să facă ravagii în Cluj. Focul s-a extins și a distrus o lemnărie din Sânpaul. FOTO

Cel puțin șase incendii de vegetație au fost provocate astăzi în județul Cluj. Unul dintre acestea s-a extins la o gospodărie din comuna Sânpaul, unde a distrus o lemnărie de 15 mp.

Incendiu la o lemnărie din comuna Sânpaul. Incendiu la o lemnărie din comuna Sânpaul.

 

 


„În localitatea Șardu, comuna Sânpaul, o lemnărie de aproximativ 15 metri pătrați a fost mistuită de flăcări. În această situație, flăcările s-au propagat de la un incendiu de vegetație, care a fost lichidat de către pompierii de la Detașamentul 1, respectiv Garda de intervenție nr.2 Aghireș. Nu au existat persoane care să solicite asistență medicală, iar intervenția s-a încheiat în jurul orei 14:30”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

 


Aceștia au mai precizat că „pompierii clujeni se luptă în aceste momente cu mai multe incendii de vegetație uscată, în localități precum Chiuiești, Gârbău Dejului, Cheia, Hodișu sau Negreni”.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Tot astăzi a mai avut loc un incendiu la un adăpost de animale din localitatea Turea, comuna Gârbău.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale, care au găsit adăpostul cuprins de flăcări. Incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 20 de mp, fiind în cele din urmă lichidat. Din fericire, înauntru nu erau animale și nicio persoană nu a solicitat asistență medicală”, au declarat cei din cadrul ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Sancțiuni mai dure pentru cei care își incendiază terenurile. Ministrul Agriculturii: „Lucrez la modificarea legislaţiei”

Incendiu de vegetație în Ciurila. Un bătrân de 73 de ani a suferit arsuri, iar 20 de hectare au fost cuprinse de flăcări

abonare newsletter