Actualitate

O adolescentă de 17 ani a dispărut de la o casă de tip familial din Cluj-Napoca. Ați văzut-o?

O minoră de la o casă de tip familial din Cluj-Napoca a dispărut vineri. Cei care o văd sunt rugați să sune urgent la 112.

Minoră de 17 ani, dată dispărută. Minoră de 17 ani, dată dispărută.

 

 


UPDATE: „DREGHICI ANA-MARIA , în vârstă de 17 de ani, plecată voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 25 martie a fost găsită in comuna Baciu. județul Cluj. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

 


„La data de 25 martie, în jurul orei 14.20, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei case de tip familial cu privire la faptul că numita Dreghici Ana-Maria, în vârstă de 17 ani, aflată în municipiul Cluj-Napoca, nu a mai revenit la respectiva unitate, neputând fi contactată telefonic”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Semnalmentele minorei dispărute:

- înălțime aproximativ 1.50 – 1.55 m
- 64 de kilograme
- mers șchiopătat


La momentul plecării, aceasta purta tricou negru, pantaloni tip jeans de culoare albastră și pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Tânăra a fost găsită/ Minoră de 16 ani, dispărută din căminul liceului din Cluj-Napoca la care învață. Poliția o caută

abonare newsletter