Actualitate

UPDATE. Tânăra a fost găsită/ Minoră de 16 ani, dispărută din căminul liceului din Cluj-Napoca la care învață. Poliția o caută

O adolescentă de 16 ani a dispărut de joi de la căminul unui liceu din Cluj-Napoca. Persoanele care dețin informații despre minoră sunt rugați să sune de urgență la 112.

Minoră de 16 ani, dispărută din Cluj-Napoca. Foto: IPJ Cluj. Minoră de 16 ani, dispărută din Cluj-Napoca. Foto: IPJ Cluj.

 

Update 28.03.2022 ora 20:54


„DUMITRU MARIA, plecată voluntar la data de 24 martie, a fost găsită de către polițiști la data de 28 martie, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

Știrea inițială


„La data de 24 martie, în jurul orei 18.20, Dumitru Maria, în vârstă de 16 de ani a plecat de la căminul unui liceu din Cluj-Napoca, județul Cluj și nu a mai revenit până în prezent”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


Semnalmentele minorei dispărute:

- înălțime aproximativă: 1.65 m
- 50 de kilograme
- păr brunet
- ochi căprui

La momentul plecării, aceasta purta pantaloni sport albi, geacă roșie și ghete negre.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

CITEȘTE ȘI:

Șofer, prins de radar cu 142 km/h pe strada Traian Vuia. Vitezomanul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

Incendiu de vegetație în Ciurila. Un bătrân de 73 de ani a suferit arsuri, iar 20 de hectare au fost cuprinse de flăcări

abonare newsletter