Actualitate

Incendiu uriaș, pe un deal din Cluj. Un clujean încerca să stingă flăcările cu o BLUZĂ. FOTO

Clujenii din Florești au chemat pompierii când au văzut că un deal este în flăcări și focul se îndrepta spre copaci. Un bărbat era la fața locului și încerca să stingă flăcările cu o bluză.

Un clujean a dat foc vegetației de pe un deal: „Se lupta să stingă flăcările cu o bluză” FOTO Un clujean a dat foc vegetației de pe un deal: „Se lupta să stingă flăcările cu o bluză” FOTO


 

O femeie din Florești a postat pe un grup de Facebook o poză cu un incendiu izbucnit pe un deal în Florești, care se extindea foarte repede.


 

Ea a anunțat pompierii când a văzut incendiul uriaș și a urmărit incidentul. Femeia a relatat că un bărbat încerca să stingă flăcările cu o bluză, iar unii riverani sunt de părere că el ar fi început focul:


„Cineva a dat foc la dealul de pe Teilor și se luptă să stingă flăcările cu o bluză. În 3 min s-a extins foarte tare. Am anunțat și pompierii. Tare sper să-l poată opri, pentru că pornește înspre copaci.

Update: focul a fost stins. Am văzut 5-6 pompieri la fața locului, pe lângă omul cu bluză, care 40 min, cât a durat incidentul, nu s-a oprit din bătut flăcări”, a relatat o localnică din Florești pe Facebook.


Sursă foto: Grup de Facebook - Trăiesc în Florești - Cluj

CITEȘTE ȘI:

Două amenzi pentru provocarea incendiilor de vegetație uscată. Peste 200 de intervenții de la începutul anului, în Cluj

Incendiile de vegetație uscată, extrem de periculoase! Peste 50 de cazuri în Cluj, în doar trei zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter