Actualitate

ATENȚIE, floreșteni! Armata va face trageri în comună, până la finalul lunii

Primăria Florești a anunțat că vor avea loc trageri cu diferite categorii de armament în comună, la sfârșitul lunii martie.

ATENȚIE, floreșteni! Armata va face trageri în Florești, până la finalul lunii ATENȚIE, floreșteni! Armata va face trageri în Florești, până la finalul lunii

 

Potrivit reprezentanților Primăriei Florești, în următoarele zile vor avea loc trageri pe raza comunei, desfășurate de Unitatea Militară.


 

Zilele în care se vor executa tragerile sunt 24, 25, 29, 30 și 31 martie.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Primăria Florești anunță că în perioada menționată, se interzice accesul tuturor persoanelor și a mașinilor în zona de siguranță a Poligonului Florești.

„Ministerul Apărării Naționale Unitatea Militară 01463 aduce la cunoștință faptul că în zilele de 24.03, 25.03, 29.03, 30.03, 31.03 se vor executa trageri cu diferite categorii de armament pe raza comunei Florești.


Pentru asigurarea securității și prevenirii accidentelor pe timpul tragerii și instrucției, se vor înștiința satele, fermele, locurile izolate și proprietarii terenurilor aflate în zona de siguranță a Poligonului Florești, că, în perioada menționată, se interzice accesul oamenilor, animalelor, căruțelor, atelajelor sau a altor categorii de utilaje și autovehicule în zona de siguranță”, a transmis Primăria Florești.

 


Sursă foto: MApN - Facebook

 

CITEȘTE ȘI:

Campanie de colectare a deșeurilor biodegradabile, în Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter