Actualitate

Little Prints - e-shopul de unde puteți comanda cadourile potrivite pentru un nou-născut (P)

Bebelușii sunt firavi, încât orice părinte trăiește cu teama să nu li se întâmple ceva rău.

Deseori se întâmplă chiar ca taților să le fie frică să își ia copilul în brațe când îl văd cât este de mic, de frică să nu îl rănească. Astfel că este important ce alegeți pentru cei mici, în primii ani de viață; aproape tot ceea ce îi înconjoară ar trebui să fie realizat special, baby friendly, din materiale netoxice. Asta mai ales când vorbim despre produsele cu care copilul intră în contact direct. 

Veți regăsi la Little Prints o gamă variată de produse create special pentru bebeluși, astfel încât să nu îi rănească în niciun fel și să fie cât mai practice pentru aceștia, ușor de prins cu mânuțele, spre exemplu. Dacă aveți în familie o viitoare mămică și vreți să oferiți un cadou pentru baby shower sau poate vreți să duceți un cadou bebelușului atunci când îl aduce acasă, Little Prints este magazinul online pe care vă puteți baza. 


Totul ține de alegeri

Când vorbim despre bebeluși și creșterea optimă a acestora este nevoie să faceți alegeri cât mai atente și mai potrivite. Astfel că fiecare detaliu este important. Dacă vreți să oferiți un cadou trebuie să vă asigurați că acesta va fi util și potrivit pentru un bebeluș.


Articolele vestimentare nu sunt chiar o alegere inspirată pentru că bebelușul crește în primele luni cât vezi cu ochii și este posibil ca mămica nici să nu apuce să îl îmbrace cu toate hăinuțele pe care le pregătește. Astfel că puteți să vă îndreptați atenția spre alte lucruri utile pe care le puteți găsi la Little Prints. Cu siguranță veți face alegerile potrivite, de care mămica va fi încântată. 

Puteți alege produse precum:


  1. Baby-nest

Un baby nest este util pentru orice bebeluș în primele luni, fiind locul optim în care acesta poate dormi. Îi oferă sentimentul de siguranță, fiind un spațiu restrâns în care stă așa cum stătea când era în burtica mamei. Baby nestul poate fi purtat oriunde, când va merge în vizită și astfel se poate asigura că bebe are un loc optim în care să doarmă și în care este în siguranță.

Puteți alege dintre mai multe modele de la acest e-shop, astfel încât să se plieze pe preferințele părinților. Modelele oricum sunt în culori neutre în general, cu modele drăgălașe potrivite pentru orice preferințe, deci nu veți da greș. Este un cadou care va fi cu siguranță pe placul părinților. Plus că poate fi folosit mai apoi și ca spațiu de joacă, deci va fi util pentru o perioadă îndelungată de timp.


2. Suzeta

Dacă vreți să oferiți în dar o suzetă sau chiar un set trebuie să vă asigurați înainte că părinții sunt de acord sa ofere acest accesoriu copilului. Dacă răspunsul este afirmativ, veți descoperi la Little Prints o gamă vastă de suzete de la branduri de renume precum Bibs și Frigg. 


Sunt mai multe modele dintre care puteți alege. Totuși o variantă optimă ar fi să alegeți setul Try-it care conține 4 suzete de modele diferite, astfel încât părinții pot testa care este pe placul copilului. Cert este că toate acestea sunt realizate din materiale netoxice, care nu conțin BPA sau ftalați. Au designul creat astfel încât să fie cât mai confortabil pentru bebeluș.

3. Accesorii

Dacă este vorba despre o fetiță care a apărut în familia voastră puteți alege să alăturați cadoului și niște accesorii de cap. Aici încadrăm bentițele, turbanele, banderolele și alte variante.

Puteți alege din diverse variante, în nuanțe plăcute și drăgălașe. Cu siguranță vor fi accesoriile care vor completa perfect orice ținută a bebelușului. Va fi chic încă din primele luni de viață. 

4. Păturici

Veți găsi pe site și păturici tricotate sau din bumbac pe care le puteți alege. Bebelușii au nevoie de cel puțin o păturică pentru momentele în care sunt plimbați în cărucior, deci un astfel de cadou ar fi inspirat. Acestea sunt moi și fine la atingere, pentru a oferi confortul termic necesar. 

Accesați site-ul pentru a vizualiza toate produsele disponibile pe care le puteți comanda pentru a oferi un cadou inspirat pentru orice bebeluș, care să îi fie util și proaspetei mămici. 

Contact:
hello@littleprints.ro
+4 0725 766 847

CITEȘTE ȘI:

Bebelușii cu mame vaccinate în timpul sarcinii au un risc mai redus să ajunga în spital din cauza COVID-19

O clujeancă fotografiază prima gură de aer a nou-născuților. Denisa Sîrb: „La nașteri, atunci sunt oamenii cu adevărat îndrăgostiți”

abonare newsletter