Actualitate

Oscar-urile, ghicite de opusumul Heidi

<p><img src="documente/stories/02_februarie/14_ziua/oposum-heidi.jpg" border="0" alt="Oposum Heidi" style="float: left; border: 0pt none; margin: 2px 5px;" />După ce caracatiţa Paul a prezis câştigătorii Cupei Mondiale, oposumul ciocuş Heidi va încerca acum să prezică cine va câştiga anul acesta Oscar-urile.</p> <p>Postul ABC îşi pune speranţele în abilităţile de prezicător ale simpaticului marsupial.</p> <p>După caracatiţa Paul, denumită „oracolul” Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, Heidi, femela de oposum care suferă de strabism, va încerca să ghicească pentru postul american ABC numele viitorilor câştigători la gala premiilor Oscar, au anunţat reprezentanţii Grădinii zoologice din Leipzig (Germania).</p>

„Heidi va participa la emisiunea «Jimmy Kimmel Live» de pe postul ABC dedicată ceremoniei de decernare a premiilor Oscar din acest an. Heidi îşi va desemna favoriţii în mai multe categorii”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Grădinii zoologice, potrivit Mediafax. Totuşi, femela oposum nu va fi nevoită să călătorească până la Hollywood, unde, la sfârşitul lunii februarie, vor fi decernate premiile Oscar, deoarece filmările vor avea loc la ea „acasă”. Deocamdată nu se ştie cum va prezice oposumul cine va câştiga premiile.

Veniturile obţinute din această operaţiune vor finanţa proiectele viitoare de dezvoltare ale Grădinii zoologice din Leipzig, care va primi în plus şi o donaţie din partea postului ABC. De asemenea, o parte din încasările obţinute din vânzările de jucării din pluş “Heidi” va fi direcţionată tot către aceste proiecte.


Heidi, noua vedetă a Germaniei

Femela de oposum cu ochi saşii pe nume Heidi a fost adusă în primăvara anului trecut la grădina zoologică din Leipzig iar în scurt timp a ajuns să facă senzaţie pe internet şi în presa germană. Îngrijitorii de la grădina zoologică sunt de părere că problemele oculare de care suferă Heidi ar fi cauzate de faptul că animalul este uşor supraponderal şi un mic depozit de grăsime s-ar fi format în spatele ochilor.

Heidi, care va putea fi văzută de vizitatori abia în iulie, are deja un cântec dedicat ei pe YouTube şi are peste 300.000 de fani pe Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter