Actualitate

PERICOL public pe drumurile din Cluj! Un șofer, mort de beat, a produs un ACCIDENT

Inconștiența la volan devine din ce în ce mai frecventă pe drumurile Clujului. Un șofer din Cluj-Napoca a condus mort de beat și a produs și un accident.

PERICOL public pe drumurile din Cluj-Napoca! Un șofer, mort de beat, a produs un ACCIDENT/ foto: pixabay.com PERICOL public pe drumurile din Cluj-Napoca! Un șofer, mort de beat, a produs un ACCIDENT/ foto: pixabay.com

 

 


Este vorba despre un bărbat de 64 de ani din Cluj-Napoca, ce a condus o mașină când era mort de beat.

 


Clujeanul avea concentrația de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost implicat într-un accident auto în acel timp.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, pe 17 martie 2022:


„La data de 17 martie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 64 de ani, din Cluj-Napoca, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, în jurul orei 13.20, polițiștii l-au depistat pe bărbat după ce acesta ar fi fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale.


Testarea alcoolscopică a indicat o concentrație de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe calea ferată din Dej. Șoferul care l-a produs era BEAT și a intrat pe contrasens

PERICOL PUBLIC. Tânăr beat și drogat, prins la volan cu 222 de km/h

abonare newsletter