Actualitate

Incendiu la un restaurant din Gherla! O suprafață de 700 mp, afectată de flăcări

O sală de evenimente din Gherla a luat foc în această dimineață, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de pompieri.

Incendiu la un restaurant din Gherla Incendiu la un restaurant din Gherla

 

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5:45, la restaurantul Escape din Gherla. Din primele informații, se pare că a fost afectată întreaga suprafață a localului, dar nu au fost înregistrate victime.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Dej și 1 Cluj-Napoca intervin cu patru autspeciale de stingere și o autoscară pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o sală de evenimente situată pe strada Parcului din municipiul Gherla. În momentul sosirii la fața locului flăcările se manifestau pe o suprafață de circa 700mp, fără a fi anunțate persoane rănite. La intervenție acționează și o autospecială de stingere cu o autoscară din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al primăriei Municipiului Gherla, iar un echipaj SAJ s-a deplasat preventiv la locul incendiului.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cum arată zona de pe dealul Sopor după incendiul de vegetație de proporții, izbucnit marți? Imagini surprinse cu drona. VIDEO

25 de mașini arse, după un incendiu de vegetație, în Mureș. Se poate întâmpla oricând în Cluj, unde sunt zeci de incendii zilnic

abonare newsletter