Actualitate

Atenție, șoferi! Drumurile din județul Cluj, afectate de polei. Traficul este îngreunat în zona montană

Mai multe drumuri județene au fost afectate de polei. Traficul este îngreunat, mai ales în zona de munte, însă nu există drumuri blocate sau închise.

Atenție, șoferi! Drumurile din județul Cluj, afectate de polei Atenție, șoferi! Drumurile din județul Cluj, afectate de polei

 

 


Consiliul Județean Cluj informează șoferii că în cursul dimineţii zilei de ioi, 17 martie, pe raza judeţului nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

 


Din cauza precipitațiilor mixte înregistrate, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei, circulația rutieră fiind îngreunată

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Starea drumurilor din județ

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 16 martie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 30 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 15 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 11 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 230 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 9 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 80 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 27 de drumuri judeţene, cu 11 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 100 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 


Pe drumurile situate în zona Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de material antiderapant. 

 

CITEȘTE ȘI:

Luna martie aduce ninsori și vreme deosebit de rece în țară. Cât de frig va fi la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter