Actualitate

Campanie de reciclare a bateriilor uzate, în Florești. Toți participanții primesc premii

O campanie de reciclare a bateriilor uzate are loc în comuna Florești vineri. Va exista un concurs cu premii pentru primele locuri, dar toți participanții vor primi o surpriză.

Campanie de reciclare a bateriilor uzate, în Florești. Toți participanții primesc premii Campanie de reciclare a bateriilor uzate, în Florești. Toți participanții primesc premii

 

 


De 18 martie 2022, Ziua Globală a Reciclării, va avea loc o campanie de reciclare a bateriilor uzate în Florești, în parcul POLIGON.

 


Primarul comunei, Bogdan Pivariu, a distribuit pe pagina sa de Facebook informații despre eveniment, organizat sub sloganul „Tu strângi baterii folosite, noi te recompensăm!”

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Evenimentul începe la ora 17:00, iar până la ora 19:00 se preiau bateriile și acumulatorii portabili uzați, care sunt numărate împreună cu participantul.


Bateriile tip plasă, de telefon sau mașină se pot aduce pentru reciclat, însă nu sunt inscluse în concurs. „Toți participanții primesc o surpriză pentru hărnicie și implicare, iar cei care se vor afla pe primele locuri vor fi recompensați suplimentar cu premii constând în produse Decathlon”, anunță organizatorii.

Strângerea de baterii durează până la ora 19:00, după care, timp de o oră, organizatorii vor stabili clasamentul, iar la ora 20:00 se vor anunța câștigătorii pe Facebook. 


Sursă foto: pixabay

CITEȘTE ȘI:

Weekend de mobilizare în Florești, pentru sprijinul ucrainenilor: „Nu ne dorim ca acest conflict să mai continue”. FOTO

Someș Delivery ajunge în zona industrială a Clujului. Ateliere de reciclare, spectacole, dezbateri despre Someș timp de o lună

Ultimele Stiri
abonare newsletter