Actualitate

O casă din localitatea Mihai Viteazu a fost cuprinsă de flăcări

Pompierii turdeni au fost nevoiți să intervină în această dimineață la un incendiu produs în localitatea Mihai Viteazu.

O casă din localitatea Mihai Viteazu a fost cuprinsă de flăcări O casă din localitatea Mihai Viteazu a fost cuprinsă de flăcări

 

O casă din Mihai Viteazu a fost cupprinsă de flăcări în această dimineață, fiind afectat acoperișul și o parte din imobil. Din fericire, nu au existat victime.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină în această dimineață la un incendiu ce a cuprins un imobil pe două niveluri din localitatea Mihai Viteazu. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 8:02, iar pompierii turdeni s-au deplasat la această misiune cu o autoscară, o autospecială cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit acoperișul imobilului, de aproximativ 500 de mp, cuprins de flăcări. Focul a afectat și o bună parte a imobilului. Imediat, salvatorii au început să lucreze pentru lichidarea incendiului. De asemenea, pentru a asigura capacitatea necesară de stingere la incendiu, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, respectiv o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât imobilul este placat cu lemn, astfel că flăcările s-au extins cu ușurință. Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a solicitat consult medical. Pompierii se află la această intervenție de peste două ore, incendiul urmând a fi lichidat  în curând. Drept urmare, cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită după încheierea misiunii.”, a transmis ISU Cluj.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului de la Mihai Viteazu a fost coșul de fum izolat necorespunzător.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă de pe strada Platanilor din Cluj-Napoca. FOTO

Incendiu provocat de armata rusă la cea mai mare centrală nucleară din Europa. VIDEO

abonare newsletter