Actualitate

Clujenii, invitați în Piața Unirii în semn de solidaritate cu poporul ucrainean

Clujenii sunt așteptați sâmbătă, de la ora 18:00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a-și arăta solidaritatea cu poporul ucrainean și pentru a cere oprirea războiului.

Clujenii se adună în Piața Unirii în semn de solidaritate cu Ucraina Clujenii se adună în Piața Unirii în semn de solidaritate cu Ucraina

 

Institutul Român pentru Pace organizează sâmbătă seara, între orele 18:00 și 20:00, o manifestare pașnică în semn de solidaritate cu victimele războiului din Ucraina.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Sâmbăta aceasta ne adunăm încă o dată în solidaritate pentru a cere încetarea războiului, pentru a sprijini mișcarea pentru pacea globală, pentru a respecta viețile pierdute, pentru a susține rezistența eroică non-violentă din interiorul Ucrainei și, de asemenea, rezistența curajoasă non-violentă a oamenilor din Rusia.”, au transmis organizatorii.

Persoanele care vor să participe la această manifestare sunt încurajate să aducă:
- lumânări pentru a crea un cerc pentru pace
- mesaje pentru pace, inclusiv semne și bannere pictate
- invităm muzicienii să aducă instrumente și muzica lor frumoasă


Artiștii, poeții și designerii sunt invitați să creeze postări de artă și pe rețelele de socializare pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la eveniment și la modul în care oamenii pot oferi sprijin umanitar și pentru a cere sfârșitul războiului - inclusiv pentru a sprijini opoziția artistică și civică față de război, de la oamenii curajoși din Rusia.

CITEȘTE ȘI:

Un pilot din Rusia le-a spus pasagerilor ce se întâmplă în Ucraina: „Războiul cu Ucraina este o crimă”. VIDEO

Mihnea Blidariu, solistul trupei clujene Luna Amară, gest de omenie pentru un copil din Ucraina: „Și-a ales o chitară albastră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter