Actualitate

Incident grav în Aghireșu, Cluj. Un bărbat și-a prins piciorul într-un utilaj agricol și a ajuns la spital. FOTO

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit, sâmbătă, cu piciorul blocat într-un utilaj agricol. A fost nevoie de descarcerare, iar victima a ajuns la spital.

Un bărbat din Cluj și-a prins piciorul într-un utilaj agricol. Un bărbat din Cluj și-a prins piciorul într-un utilaj agricol.

 

 


„Detașamentul de Pompieri Huedin, prin Garda de Intervenție Aghireșu, a participat astăzi la o misiune de ajutorare a unui bărbat care și-a prins piciorul într-un utilaj agricol.

 


Pompierii au primit solicitarea în jurul orei 11:50 și s-au deplasat în localitatea Aghireșu-Fabrici cu o autospecială cu modul de descarcerare, respectiv un echipaj SMURD.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În momentul în care au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit un bărbat care avea piciorul prins între scaunul și ghidonul unui utilaj agricol.

De asemenea, bărbatul, în vârstă de cca 55 de ani, prezenta o plagă tăiată la nivelul piciorului drept, fiind conștient și cooperant. Pompierii l-au eliberat din utilaj și l-au transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Turda, între un microbuz și o mașină. FOTO

Urmărire ca în filme în Cluj-Napoca. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și s-a oprit într-un șanț

Ultimele Stiri
abonare newsletter