Actualitate

Accident pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. Un bărbat a fost transportat la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. În urma accidentului, un bărbat de 35 de ani a fost transportat la spital.

Accident pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. Un bărbat a fost transportat la spital. FOTO Accident pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. Un bărbat a fost transportat la spital. FOTO

 

 


Două mașini au fost implicate într-un accident care a avut loc pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii.

Totodată, pompierii au asigurat asistența la 9 mașini care au rămas împotmolite în zăpadă.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Detașamentul de Pompieri Turda a intervenit, prin Garda de Intervenție Băișoara, la un accident rutier petrecut pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. Pompierii au participat la o misiune cu o autospecială, iar în sprijin a venit și un echipaj SAJ. 

În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit două mașini avariate și patru persoane ieșite afară din acestea. Un bărbat de 35 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate. Totodată, pompierii au asigurat asistența la 9 mașini care au rămas împotmolite. Circulația se desfășoară și acum alternativ”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Horea din Cluj-Napoca! Un bărbat a ajuns la urgențe. FOTO

Atenție, șoferi! Ninge abundent în martie în Cluj, iar drumurile sunt alunecoase. Accident în Făget

Ultimele Stiri
abonare newsletter