Actualitate

Atenție, șoferi! Ninge abundent în martie în Cluj, iar drumurile sunt alunecoase. Accident în Făget

Ninge abundent în martie în Cluj! Șoferii trebuie să fie atenți la drum. Un accident a fost deja raportat în Făget.

Accident în Făget după ce a nins în luna martie/ Sursă foto: Alin Golban - Info Trafic jud. Cluj Accident în Făget după ce a nins în luna martie/ Sursă foto: Alin Golban - Info Trafic jud. Cluj

 

 


 

Ninsoarea ne-a surprins în luna martie la Cluj.


 

Șoferii anunță că drumurile sunt alunecoase, iar dacă ne întoarcem privirea către fereastră putem să observăm și noi cât de abundent ninge.


În special în Făget este „alunecuș”, unde a avut loc un accident în jurul orei 08:20, pe drumul Sfântul Ion:

„În jurul orei 8.20-8.40 în această dimineață, colegul meu avut un accident în Făget pe drumul Sf. Ion. Accidentul s-a datorat evitării unui autovehicul intrat pe contrasens în depășire.


Am rugămintea dacă este cineva din grupul de masini depășite ce au văzut mașina ce a intrat în depășire să posteze numărul mașinii. Postez o poză și cu mașina în urma accidentului. Drumuri bune vă doresc”, a postat pe Info Trafic Cluj-Napoca colegul șoferului care a făcut accident.

Mașina avariată în accident / Sursă foto: Info Trafic Cluj-Napoca

De asemenea, pe același grup, șoferii avertizează că în Făget, Sălicea și Ciurila e „patinoar” și că zonele ar trebui evitate.


Sursă foto: Info Trafic Cluj-Napoca

Și trotuarele sunt pline de zăpadă, așa că și pietonii trebuie să fie atenți. În Observator zăpada s-a așezat bine de tot: 

CITEȘTE ȘI:

Un accident rutier a avut loc pe strada Platanilor din Cluj-Napoca

Accident cu două mașini pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca

abonare newsletter