Actualitate

Un bărbat atinge indecent copii în autobuz, în Cluj-Napoca: „Mi-a atins fiica cu peria pe picioare”

Un bărbat ciudat intră în conversații cu copii și îi atinge inadecvat în autobuz, în Cluj-Napoca. Localnicii din Borhanci îl văd deseori pe liniile de autobuz 18 și 20, interacționând cu copiii.

Un bărbat atinge copii în autobuz, în Cluj-Napoca: „Mi-a atins fiica cu peria pe picioare” Un bărbat atinge copii în autobuz, în Cluj-Napoca: „Mi-a atins fiica cu peria pe picioare”

 

 


O mamă a depus recent o sesizare pe aplicația My Cluj a Primăriei Cluj-Napoca, legată de acest individ, care i-ar fi atins fiica în mod indecent într-un autobuz, în timp ce se întorcea de la școală.

 


Femeia spune că bărbatul avea o perie la el cu care a început să o atingă pe fiica sa, iar pentru a-l opri o vecină care se afla și ea în autobuz a intervenit.

De asemenea, clujeanca a povestit și faptul că localnicii din Borhanci îl cunosc pe bărbat din vedere și l-au surprins de multe ori interacționând cu copiii sau chiar atingându-i.


„În data de 22.02.2022, în jurul orei 14:20, fiica mea s-a îndreptat spre casă de la Școala Gimnaziala Constantin Brâncuși unde este elevă cu autobuzul 18, care are pornire din stația Posada și vine pe Constantin Brâncuși și continuă pe Romul Ladea după care coboară pe Voievodul Gelu și se întoarce spre centru pe stada Borhanci. Din stația Alverna a urcat o persoană de gen masculin în vârstă, care purta o căciulă iar în mână avea o perie (pămătuf) mare. Această persoană mi-a atins fără nici un motiv fiica pe păr, iar cu peria o atingea pe picioare. Aceste acțiuni au încetat când o vecină i-a atras atenția și mi-a luat fiica lângă dânsa interpunându-se între acesta și fiica mea.

Se pare că această persoană este cunoscută localnicilor din Borhanci ca fiind o persoană care frecventează liniile 18, 20 și care de multe ori a fost surprins intrând în conversație cu minori punându-le diferite întrebări sau chiar atingându-i. Din păcate nici o persoană nu l-a fotografiat sau filmat. Vă rog insistent să dispuneți personal care sa asigure siguranța copiilor noștri în intervalul orar 12-14 pe liniile 18, 20 când majoritatea copiilor ies de la școală, cel puțin până când organele abilitate vor reuși să îl identifice. Menționez faptul că deja am depus o sesizare la Secția 3 de Poliție de pe stada Albac”, a relatat femeia.


Femeia a depus o plângere la Poliție. La solicitarea monitorulcj.ro, ofițerul de presă al IPJ Cluj a declarat că polițiștii fac cercetări pentru identificarea bărbatului în cauză:

„La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție a fost înregistrată o lucrare, la data de 23 februarie a.c., în urma unei sesizări venite din partea unei femei din Cluj-Napoca, referitoare la faptul că, în timp ce fetița ei minoră se afla într-un mijloc de transport public în comun, o persoană necunoscută ar fi avut un comportament nepotrivit față de aceasta, atingând-o cu un obiect textil pe cap și pe picioare.


Sunt efectuate activități specifice, pentru a fi identificată persoana în cauză și a fi lămurite toate împrejurările de fapt, urmând a fi luate măsurile legale, în consecință”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Cluj a fost pălmuit de o femeie pentru că nu poartă mască în autobuz

Un bărbat împarte copiilor energizante și bani, pe stradă în Cluj-Napoca: „Mi se pare exagerat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter