Actualitate

Un bărbat împarte copiilor energizante și bani, pe stradă în Cluj-Napoca: „Mi se pare exagerat”

Un bărbat împarte copiilor pe stradă doze de energizant înfășurate în bancnote de 50 lei în Cluj-Napoca. Mamele sunt îngrijorate.

Un bărbat împarte copiilor energizante și bani, pe stradă în Cluj-Napoca: „Mi se pare exagerat” Un bărbat împarte copiilor energizante și bani, pe stradă în Cluj-Napoca: „Mi se pare exagerat”

 

 


O mamă din Cluj-Napoca a postat pe un grup de Facebook o întâmplare interesantă pe care i-a povestit-o copilul său.

 


Vineri, un bărbat cu o sacoșă de băuturi energizante i-a oferit și copilului său o doză înfășurată într-o bancnotă de 50 lei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Copilul spunea că bărbatul se plimba prin centrul orașului și căuta oameni la care să le ofere energizante:


„Băiatul meu mi-a povestit că ieri după masă fiind prin centru a fost abordat de un domn care i-a dat o doza de energizant înfășurată intr-o bancnota de 50 ron pe motivul ca purta un hoodie pe care scria Energy. Copilul mi-a spus ca avea o sacoșa cu doze de energizant și că el caută persoane la care să le dea.

El a aruncat doza (nu a desfăcut-o) și a păstrat banii. Știți ceva despre asta pentru că eu nu știu ce sa cred. Cine dă 50 ron trecătorilor chiar dacă ar fi ceva promovare, mi se pare exagerat. Orice informații sau păreri sunt binevenite”, a scris o clujeancă pe un grup de Facebook destinat mamelor din Cluj-Napoca.


În comentarii mamele păreau foarte îngrijorate și o îndrumau pe femeie să anunțe Poliția în privința acestui incident.

CITEȘTE ȘI:

Factură la curent de aproape 50.000 lei, la un apartament NELOCUIT din Cluj: „E fabuloasă”

Două restaurante din Cluj, închise 6 luni de Protecția Consumatorului! Alimente expirate și mizerie, depistate de comisari

abonare newsletter