Actualitate

Merită să-ți cumperi o boxă JBL? (P)

Brandul JBL a devenit popular începând cu anii 1940, când a deschis calea spre un sunet puternic și clar, spre boxe performante, care garantează satisfacția.

Compania a încercat în mod continuu să aducă îmbunătățiri, inclusiv pe partea de drivere, calitatea difuzoarelor și conectică, iar toate acestea au dat rezultate pentru că în prezent JBL este un brand foarte apreciat în toată lumea. 

Despre brandul JBL


Creat în 1940 de către James Lansing, JBL se mândrea la acea dată cu cel mai bun sunet destinat maselor. Chiar dacă la început a fost un pic mai greu, brandul a crescut simțitor în anii 1950 cu ajutorul driverului de înaltă compresie și includerea acestuia în amplificatoarele de chitară Fender, pentru intensificarea sunetului.

JBL a devenit brandul prezent în cadrul teatrelor și spectacolelor, cu sisteme de sunet ultra-performante și o claritate excepțională în redare la volum mare. Azi, JBL este un standard pentru cinematografie, concerte și echipamente radio, în afară de boxele portabile. Marca este apreciată pentru calitatea și construcția durabilă - boxa JBL, sistem audio etc.


 Iată cele mai importante repere ce recomandă echipamentele audio JBL:

- gama largă de echipamente audio, de la difuzoare profesionale voluminoase până la căști, boxe portabile și multe altele


- calitate clară a sunetului

- durata de viață extinsă a bateriei


- prețuri imbatabile

- milioane de recenzii pozitive pentru boxele portabile JBL, în toată lumea.


 Prin urmare, când cumperi o boxă JBL ai maximă încredere că ai făcut o alegere grozavă. Și pentru că există zeci de modele de boxe portabile în curtea acestui brand, iată câteva exemplare care se remarcă prin calitate și preț avantajos.

1.Boxa Portabilă JBL Xtreme 2, Bluetooth, 2 x 20 W, Waterproof (Negru)

Este o boxă bluetooth cu fir, cu jack de 3.5 mm si alimentare MicroUSB. Acumulatorul său este de 10000mAh cu o autonomie de până la 15 ore. Rezistă la apă și are o putere de 2 x 20w. Livrează sunet stereo dinamic și imersiv și are un design atrăgător, din material solid, în nuanțe exclusive.

2. Boxă Portabilă JBL Clip 4, Bluetooth 5.1, Waterproof IP67, 5W (Alb)

Cu dimensiuni compacte și rezistență la apă. Această boxă oferă un sunet clasic JBL, într-un set atractiv. Poți să o ții ușor în mână datorită formei sale ovale și nu îți alunecă pentru că este acoperită cu un material textil, plăcut la atingere. Vine cu o carabinieră care este de ajutor pentru prindere pe rucsac, genți și alte obiecte.

3. Boxa Portabilă JBL Go 3, Bluetooth 5.1, Waterproof IP67 (Verde/Roz)

Cu această boxă ai liber la streaming wireless aproape oriunde, inclusiv în ploaie și pe plajă, pentru că modelul este rezistent la apă și praf. Oferă un sunet clar și un bass puternic, iar designul său este compact. Pregătește-te de până la 5 ore de redare cu o singură încărcare.

 4. Boxa Portabilă JBL Flip 5, Bluetooth, 20 W, Waterproof (Roșu)

Orizontal sau vertical - o ții cum vrei tu. Această boxă Flip 5 este renumită în seria JBL boxe bluetooth portabile. Te ajută să iei cu tine muzica preferată, oriunde mergi. Fabricată din materiale de cea mai bună calitate, această boxă uimește prin sunetul său puternic și claritatea fără cusur. De la petreceri până la excursii de munte și totul între acestea, atunci când vrei ca muzica să te acompanieze, doar asigură-te că ai alături boxa portabilă Jbl Flip 5.

 În concluzie, merită să cumperi o boxă JBL. Pentru modelele de mai sus și multe alte variante, pentru orice buzunar, te așteptăm cu oferte speciale pe evoMAG.

Ultimele Stiri
abonare newsletter