Actualitate

Cum va fi vremea în Cluj? Meteorologii anunță ploi, iar temperaturile minime pot ajunge la -5 grade zilele următoare

După un weekend în care ne-am bucurat de temperaturi ridicate, meteorologii anunță zile cu ploaie. Pe timpul nopții se întorc temperaturile negative.

Cum va fi vremea în Cluj? Meteorologii anunță ploi, iar temperaturile minime pot ajunge la -5 grade zilele următoare Cum va fi vremea în Cluj? Meteorologii anunță ploi, iar temperaturile minime pot ajunge la -5 grade zilele următoare

 

 


Potrivit site-ului AccuWeather, în următoarele zile ploile își vor face simțită prezența în Cluj, iar pe timpul nopții se vor întoarce temperaturile negative.

 


Pentru ziua de azi, luni, 21 februarie, meteorologii anunță un cer noros, cu șanse mari de precipitații (63%), iar vântul va sufla cu 26 de km/h. Temperatura maximă a zilei va fi de 12 grade Celsius, iar minima de 4 grade.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


Marți vremea rămâne cam la fel, dar minimele vor coborî sub pragul de îngheț. În această zi scad șansele de precipitații (25%), însă vântul va sufla cu 33 de km/h, mai puternic decât ziua precedentă. Vor fi 9 grade ziua și -2 grade pe timpul nopții.

Miercuri, 23 februarie, sunt așteptate din nou ploi. Șansele de precipitații vor fi cele mai ridicate din această săptămână (84%). Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius și minima de -1 grad.


Ziua de joi, 24 februarie, vine la Cluj cu o temperatura maximă de 7 grade Celsius. Pe timpul nopții vremea se răcește, fiind așteptate -5 grade Celsius. Vineri soarele va străluci cu putere pe cer, cerul fiind acoperit de nori doar în proporție de 23%. Maxima zilei de vineri este de 8 grade, iar minima rămâne sub pragul de îngheț (-2 grade).

Sfârșitul de săptămână aduce nori peste Cluj, cerul fiind acoperit în proporție de 94%-100%. Maximele se mențin în jurul valorii de 7 grade Celsius, însă ziua de duminică aduce pe timpul nopții -5 grade Celsius.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter