Actualitate

Atenție, șoferi! Se închid mai multe străzi din Cluj-Napoca AZI, pentru câteva ore

Mai multe străzi din Cluj-Napoca se închid duminică, 20 februarie, pentru câteva ore, cu ocazia meciului CFR Cluj - Rapid București.

Atenție, șoferi! Se închid mai multe străzi din Cluj-Napoca AZI, pentru câteva ore Atenție, șoferi! Se închid mai multe străzi din Cluj-Napoca AZI, pentru câteva ore

 

 


Restricțiile sunt anunțate pentru intervalul orar 17.55 - 19.55, dacă „situația o impune”, conform reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca.

 


Primăria Cluj-Napoca anunță șoferii clujeni că pe câteva străzi din municipiu se aplică restricții de circulație azi, duminică, 20 februarie, în intervalul orar 17:55 - 19:55.

Șoferii vor trebui să ocolească zona stadionului CFR Dr. Constantin Rădulescu:


„Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal F.C. CFR 1907 Cluj – F.C. Rapid București, duminică, 20 februarie 2022, între orele 17.55 și 19.55, în zona stadionului CFR Dr. Constantin Rădulescu:

- pe strada 11 Octombrie, strada Romulus Vuia de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu strada Buhuşi, 
- strada Gruia de la intersecția „7 Străzi” până la intersecția cu strada 11 Octombrie (când situaţia o impune)”, se arată în comunicatul transmis, vineri, de Primăria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Fosta amantă a unui bărbat, condamnată de CA Cluj pentru hărțuirea soției. A sunat-o de sute de ori

Un bărbat împarte copiilor energizante și bani, pe stradă în Cluj-Napoca: „Mi se pare exagerat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter