Actualitate

Atenționare de COD GALBEN în Cluj! Rafale de vânt puternic care vor depăși 65 km/h

Meteorologii au emis două atenționări de cod galben în județul Cluj, privind vântul puternic.

Atenționare de COD GALBEN în Cluj! Rafale de vânt puternic care vor depăși 65 km/h Atenționare de COD GALBEN în Cluj! Rafale de vânt puternic care vor depăși 65 km/h

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două atenționări de cod galben de vânt puternic pentru Cluj.

 


Prima atenționare de cod galben vizează zona de munte de peste cota 1.800 m, în județul Cluj, și este valabilă de la ora 09:00 până la ora 12:00, în ziua de sâmbătă, 19 februarie.

Cea de-a doua atenționare vizează următoarele localități din județul Cluj: Huedin, Aghireșu, Poieni, Negreni, Ciucea, Izvoru Crișului.


În acele zone se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăși 55-65 km/h, atenționează ANM.

UPDATE:


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, până la ora 15:00, atenţionarea nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabilă sâmbătă în zonele înalte din judeţul Cluj.

Potrivit meteorologilor, în judeţul avertizat, în zona de munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va avea intensificări care la rafală vor depăşi 100 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

CITEȘTE ȘI:

Un turdean a furat telefoane și bani de la două case și o firmă. Polițiștii l-au reținut. VIDEO

Două restaurante din Cluj, închise 6 luni de Protecția Consumatorului! Alimente expirate și mizerie, depistate de comisari

Ultimele Stiri
abonare newsletter