Actualitate

Un tâlhar BEAT din Câmpia Turzii a spart ușa unei case, i-a bătut pe proprietari și le-a furat telefonul

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore după ce a intrat băut în locuința a două persoane din Câmpia Turzii, i-a lovit și a furat un telefon mobil.

Un tâlhar beat din Câmpia Turzii a spart ușa unei case, i-a bătut pe proprietari și le-a furat telefonul Un tâlhar beat din Câmpia Turzii a spart ușa unei case, i-a bătut pe proprietari și le-a furat telefonul

 

 


Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi distrus ușa locuinței în care locuiau cele două persoane și i-a lovit.

 


Hoțul a fost prins după ce a reușit să fure de la unul din proprietari un telefon mobil.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„La data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de tâlhărie calificată și distrugere.


În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 14 februarie referitor la faptul că o persoană necunoscută, aflată în stare de ebrietate, ar fi distrus ușa de acces într-o locuință din municipiu și ar fi agresat doi bărbați, sustrăgând de la unul dintre aceștia un telefon mobil.

Activitățile investigative și cercetările derulate în cauză au condus la identificarea persoanei de către polițiști, respectiv un bărbat de 48 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.


În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri preventive”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Câmpia Turzii, ARESTAT după ce a furat o motocoasă și mai multe bunuri dintr-un garaj

Olandez de pe Tinder, ARESTAT în Florești după ce a păcălit o femeie să-și vândă apartamentul. Pagube de mii de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter