Actualitate

Accident GRAV pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat, găsit încarcerat. Traficul este BLOCAT. FOTO

Un accident grav a avut loc, joi, pe centura Vâlcele-Apahida din Cluj. Au fost implicate două mașini, iar un bărbat a fost găsit încarcerat. Două persoane au ajuns la spital.

 

 


„Pompierii din Cadrul Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca, au intervenit la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida.

 


La intervenție au participat două autospeciale cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În momentul în care au ajuns la locul intervenției, pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-una dintre acestea o victima era încarcerată.

Salvatorii au extras victima din autoturism, un bărbat, conștient și l-au predat echipajului SMURD.


De asemenea, un alt bărbat a fost consultat. Echipajele SMURD i-au transportat pe ambii la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanii ISU Cluj.

„Accident rutier pe DN Voce, din primele date ar fi două auto implicate, iar traficul este momentan blocat”, a transmis IPJ Cluj.


UPDATE: „Un conducător auto în vârstă de 43 de ani, care se deplasa în direcția municipiului Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul pătrunzând pe contrasens, ulterior intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula în sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani. Ambii conducători auto au fost transportați la unități medicale. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, conform IPJ Cluj.

Revenim cu detalii.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Cluj-Napoca, la o hală din Piața 1 Mai. VIDEO

Un autobuz CTP și o ambulanță, implicate într-un accident cu șase mașini pe strada Horea. VIDEO

Accident pe strada Fabricii! Un bărbat a murit

abonare newsletter