Actualitate

Accident pe strada Fabricii! Un bărbat a murit

Un accident produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca s-a soldat cu o victimă.

Accident pe strada Fabricii! O victimă, resuscitată la fața locului Accident pe strada Fabricii! O victimă, resuscitată la fața locului

 

UPDATE: Un bărbat de 73 de ani a decedat. 


„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, să intervină la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.
Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile.  În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ.”, a transmis IPJ Cluj.

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost rănit în urma unui accident produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente, alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD în urma unui accident rutier produs pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. Se aplică la fața locului manevre de resuscitare pentru un bărbat în vârstă de aproximaiv 70 de ani.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident la urcarea pe A3! Trei persoane, transportate la spital

Accident în cartierul Andrei Mureșanu din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter