Actualitate

AVERTIZARE METEO cod galben de VISCOL în județul Cluj, începând de joi dimineața. Vântul va sufla cu peste 100 de km/h

Clujul intră sub avertizare cod galben de viscol, timp de două zile, începând de joi dimineața.

Cod galben de viscol timp de două zile în Cluj. Cod galben de viscol timp de două zile în Cluj.

 

 


În intervalul 17 februarie, ora 06.00 – 18 februarie, ora 20.00, în județul Cluj se vor semnala intensificări ale vântului, respectiv viscol la altitudini mari, în zona de munte, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

 


„În intervalul menționat, la început în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, apoi și în restul zonei montane, vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70...80 km/h. La altitudini mari, vântul va sufla tare, cu peste 100 km/h, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută. În masivele nordice local ninsorile vor fi moderate cantitativ”, se arată în avertizarea ANM.

De asemenea, în intervalul 17 februarie, ora 08.00 – 18 februarie, ora 06.00 se vor înregistra intensificări ale vântului în județul Cluj.


„ În intervalul menționat, în nord-vestul țării vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 55...65 km/h și izolat 70 km/h. Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h. Pe parcursul zilei de vineri (18 februarie) vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze de peste 45...55 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi în cele centrale, estice și sudice, rafalele vor depăși 70 km/h”, conform ANM.

CITEȘTE ȘI:

Finalul iernii vine cu temperaturi ridicate și fără precipitații. Cum va fi vremea la Cluj în următoarea perioadă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter