Actualitate

Finalul iernii vine cu temperaturi ridicate și fără precipitații. Cum va fi vremea la Cluj în următoarea perioadă?

Meteorologii anunță că până la jumătatea lunii martie, temperaturile vor fi peste mediile normale ale perioadei. Vezi cum va fi vremea la Cluj.

Finalul iernii vine cu temperaturi ridicate și fără precipitații. Cum va fi vremea la Cluj în următoarea perioadă? Finalul iernii vine cu temperaturi ridicate și fără precipitații. Cum va fi vremea la Cluj în următoarea perioadă?

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a a realizat estimări ale temperaturilor şi cantităţilor de precipitaţii până la mijlocul lunii martie.

 


Potrivit meteorologilor, vremea se va menține caldă, iar în următoarele săptămâni nu vor fi precipitații însemnate cantitativ.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


Săptămâna 16.02.2022 – 21.02.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în nordul și nord-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo. Săptămâna 21.02.2022 – 28.02.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.


Prognoza meteo. Săptămâna 28.02.2022 – 07.03.2022

Temperatura medie a aerului cu valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Și regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo. Săptămâna 07.03.2022 – 14.03.2022

În săptămâna 07 – 14 martie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în nord-est. Cantitățile de precipitații vor avea din nou o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Vremea la Cluj

Potrivit site-ului AccuWeather,  în zilele de miercuri, joi și vineri sunt așteptate ploi. Vremea rămâne caldă, temperaturile maxime fiind între 8-10 grade Celsius.

Ziua de sâmbătă, 19 februarie, vine cu vreme caldă, maxima zilei ajungând la 11 grade Celsius. Șanșele de precipitații se reduc considerabil, fiind doar de 9%, iar vântul va sufla cu 37 km/h.

Ziua de duminică aduce la Cluj temperaturi de 9 grade Celsius, însă cerul va fi înnorat. Șansele de ploaie sunt de 64%, iar vântul va sufla în medie cu 26 km/h. Noaptea va fi ceva mai rece, minima fiind de 0 grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi de 19 %.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter