Actualitate

O casă din Călățele, distrusă în totalitate în incendiu! Stingerea flăcărilor a durat peste 4 ore. VIDEO

Un incendiu de proporții a avut loc în Călățele, la o casă de vacanță. Locuința a fost cuprinsă de flăcări și distrusă în totalitate.

O casă din Călățele, distrusă în totalitate în incendiu! Stingerea flăcărilor a durat peste 4 ore. VIDEO O casă din Călățele, distrusă în totalitate în incendiu! Stingerea flăcărilor a durat peste 4 ore. VIDEO

 

 


Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

 


Intervenția pompierilor de stingere a flăcărilor a durat mai bine de 4 ore.

„Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din Dealul Negru. Pompierii din Detașamentul Huedin și punctul de lucru Florești au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de vacanță din localitatea Dealu Negru, comuna Călățele. Preventiv s-a mai deplasat la fața locului și un echipaj SMURD. Intervenția a fost sprijinită și de o autospecială a SVSU Călățele.


În momentul sosirii la fața locului casa era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți din aceasta.

S-au desfășurat operațiuni pentru intervenție mai bine de patru ore, casa fiind construită pe structură din lemn. Au fost evacuate în afara acestuia, de către proprietari și pompieri, două butelii de alimetare cu gaze. A fost evitată propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit, însă imobilul, cu o suprafață de cca 100mp, a fost distrus în totalitate.


Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a fost o defecțiune la instalația electrică a imobilului”, a transmis ISU Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Accident la ieșirea din Panticeu! Două persoane au ajuns la spital

O tânără de 25 de ani a dispărut din Cluj-Napoca. Ultima dată a fost văzută în zona Sora

Ultimele Stiri
abonare newsletter