Actualitate

Accident la ieșirea din Panticeu! Două persoane au ajuns la spital

Două persoane au ajuns la spital în această după-amiază în urma unui accident petrecut la ieșirea din localitatea Panticeu.

Accident la ieșirea din Panticeu! Două persoane au ajuns la spital Accident la ieșirea din Panticeu! Două persoane au ajuns la spital

 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15:00 la ieșirea din localitatea Panticeu din Cluj, fiind transportate două persoane la spital.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Din primele informații, în cursul zilei de azi, in jurul orei 15.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DJ161, pe raza comunei Panticeu, în afara localităţii.

Conducătoarea unui autoturism, în vârstă de 33 de ani, din comuna Apahida, care se deplasa din direcția Dârja spre Panticeu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, intrând in șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.


În urma impactului, femeia de 33 de ani și pasagerul din autoturism, respectiv un bărbat de 37 de ani, au fost transportați la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și un autobuz școlar, în Cluj! Un adult și doi copii, duși de urgență la spital. VIDEO

Accident între un microbuz plin cu pasageri și o autoutilitară! Cinci persoane au fost rănite în urma impactului

abonare newsletter