Actualitate

Accident între o mașină și un autobuz școlar, în Cluj! Un adult și doi copii, duși de urgență la spital. VIDEO

Un accident rutier grav între o mașină și un autobuz școlar a avut loc în județul Cluj, între Nireș și Unguraș. Trei victime, între care doi minori, au fost transportați la spital.

Accident între o mașină și un autobuz școlar, în Cluj! Un adult și doi copii, duși de urgență la spital. VIDEO Accident între o mașină și un autobuz școlar, în Cluj! Un adult și doi copii, duși de urgență la spital. VIDEO

 

 


Accidentul a avut loc în jurul orei 07:00, vineri.

Impactul a avut loc între un microbuz pentru transport școlar și o mașină.


„Intervenție în urma unui accident rutier în care a fost implicat și un microbuz între localitățile Nireș și Unguraș. Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localitățile Nireș și Unguraș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport scolar și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.


Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident între un microbuz plin cu pasageri și o autoutilitară! Cinci persoane au fost rănite în urma impactului

Se reia circulația TIR-urilor pe podul de peste Someș situat pe DN 1C. Se oprește traficul greu pe drumurile județene din comuna Mica

Ultimele Stiri
abonare newsletter