Actualitate

Rețeaua Orange se confruntă cu probleme în mai multe orașe din țară, inclusiv Cluj

Numeroși utilizatori ai rețelei de telefonie Orange au reclamat probleme de funcționare, vineri după masă, în mai multe orașe din țară.

Rețeaua de telefonie Orange se confruntă cu probleme în mai multe orașe din țară, inclusiv Cluj Rețeaua de telefonie Orange se confruntă cu probleme în mai multe orașe din țară, inclusiv Cluj

 

UPDATE ORA 14:12


Echipa Orange a transmis unui client că problemele au fost remediate.

„Am primit mesaj de la ei: Echipele noastre au remediat situația privind nefuncționarea serviciilor Orange. Mulțumim pentru înțelegere. Cu prietenie, echipa Orange (…) Am testat și funcționează iar in parametri!”, a transmis clientul rețelei Orange.


Știrea inițială

Probleme au fost semnalate în Cluj, București, Iași, Sibiu, Galați, Arad, Constanța și Bacău.


 

Utilizatorii rețelei de telefonie Orange nu au putut efectua apeluri, iar mai mulți au semnalat această problemă începând cu ora 12:25, conform platformei Downdetector.ro


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Problemele au fost semnalate de mai mulți clienți ai operatorului pe pagina de Facebook a Orange.


„Probleme cu rețeaua Orange la nivelul țării: unii utilizatori nu pot fi sunați, alții nu pot recepționa apeluri! De exemplu, eu nu pot recepționa apeluri de la nimeni!”, „Am sunat la ei și mi-au transmis că e o problemă la nivel național și se lucrează la remediere și că durează până la 12 ore maxim”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

CITEȘTE ȘI:

De ce nu a mers Facebook, Instagram și WhatsApp? Explicațiile specialiștilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter