Actualitate

Atenție șoferi! Mai multe drumuri din Cluj, afectate de polei. Circulația, îngreunată

Mai multe drumuri din județul Cluj, în special în zona montană, au fost afectate de polei. Șoferii trebuie să fie precauți.

Atenție șoferi! Mai multe drumuri din județul Cluj, afectate de polei. Circulația, îngreunată Atenție șoferi! Mai multe drumuri din județul Cluj, afectate de polei. Circulația, îngreunată

 

 


Consiliul Judeţean Cluj informează șoferii în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 11 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

 


Din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, mai multe drumuri judeţene situate mai ales în zona de munte au fost afectate de fenomenul de polei, circulația rutieră fiind îngreunată.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Material antiderapant, împrăștiat pe drumurile din Cluj

În cursul zilei de joi, 10 februarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 20 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 16 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 121 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 44 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zonele Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă au fost minime, de asigurare a unor condiții normale de circulație, nefiind necesară folosirea de material antiderapant. 

CITEȘTE ȘI:

Clujul nu scapă de ceață. A fost emisă avertizare COD GALBEN de ceață și polei

Accident între o mașină și un autobuz școlar, în Cluj! Un adult și doi copii, duși de urgență la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter