Actualitate

Cel mai în vârstă mire din Cluj-Napoca! S-a căsătorit la 84 de ani: „Ne-am unit destinele” FOTO

Cel mai în vârstă mire al orașului Cluj-Napoca, în anul 2021, a fost un bărbat de 84 de ani, care s-a căsătorit cu o femeie cu 10 ani mai tânără.

Cel mai în vârstă mire din Cluj-Napoca! S-a căsătorit la 84 de ani: „Ne-am unit destinele” FOTO Cel mai în vârstă mire din Cluj-Napoca! S-a căsătorit la 84 de ani: „Ne-am unit destinele” FOTO

 

 


Cel mai în vârstă mire al Clujului de anul trecut este Geambașu Ștefan și a avut-o ca mireasă pe Gyongy, o femeie în vârstă de 74 de ani.

 


Ștefan a fost premiat ziua trecută la Primăria Cluj-Napoca, fiindcă este cel mai vârstnici dintre miri:

„Săptămâna căsătoriei celebrată la Cluj-Napoca. Am avut onoarea ca astăzi, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, să îl premiez pe domnul Geambașu Ștefan, care, la 84 de ani este cel mai vârstnic mire al orașului. Cu respect îl felicit pentru că reprezintă un model pentru toate generațiile cu privire la importanța familiei în societatea noastră”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea.


Mirele a spus că și-a întâlnit iubirea „secolul trecut”, dar împrejurările nu sunt relevante, ci faptul că s-a întâmplat: „Ne-am cunoscut în secolul trecut. Împrejurarea nu-i relevantă, ci faptul că ne-am reîntâlnit și ne-am unit destinele. Tata a decedat la 104 ani. Așa că dacă mă supăr tare, s-ar putea să încerc să-l ajung”, a declarat Ștefan Geambașu pentru stirileprotv.ro.

De asemenea, mireasa a spus că totul a fost foarte emoționant, referindu-se la nuntă: „A fost emoționant. Efectiv emoționant. Frumos. Noi doi și doi martori ai noștri, cum s-ar zice nașii”.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean, mire la 85 de ani. Aproape 2.000 de cupluri s-au căsătorit în 2021 la Cluj-Napoca

Nunțile din 2022, între dezamăgire și speranță: „Am avea nevoie de o gură de oxigen să ne revenim”

Ultimele Stiri
abonare newsletter