Actualitate

Accident în Florești. Traficul spre Cluj-Napoca, îngreunat

Traficul la ieșire din Florești spre Cluj-Napoca se desfășoară este îngreunat în urma unui accident petrecut în zona unității militare.

Traficul în Florești este îngreunat în urma unui accident Traficul în Florești este îngreunat în urma unui accident

 

Traficul din Florești spre Cluj-Napoca se desfășoară cu greutate la această oră în urma unui accident în care au fost implicate cel puțin două autoturisme pe strada Avram Iancu.


 

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 08.00, pentru a interveni în urma producerii unui eveniment rutier produs pe DN1 E60, în care au fost implicate 3 autovehicule.
O femeie de 37 de ani, din comuna Florești, care ar fi intenționat să pătrundă DN 1E60, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 73 de ani, care se deplasa în direcția localității Gilău.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Florești. Conducătorul auto de 73 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.”, a transmis IPJ Cluj.


Revenim cu detalii.

CITEȘTE ȘI:

Weekend cu petreceri ILEGALE în Florești! Încă o petrecere cu zeci de persoane „spartă” de polițiști, două persoane erau INFECTATE cu COVID

SCANDAL monstru la ședința de soluționare a contestațiilor pentru bugetul Floreștiului. Consilierii USR PLUS au ieșit din sală. Pivariu: „Am rămas fără cuvinte”

abonare newsletter