Actualitate

ACCIDENT în Topa Mică! Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina a ieșit în decor. FOTO

Un accident a avut loc sâmbătă, în localitatea Topa Mică, Cluj. O mașină a ieșit de pe drum și s-a oprit într-un copac.

ACCIDENT în Topa Mică! Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina a ieșit în decor. FOTO ACCIDENT în Topa Mică! Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina a ieșit în decor. FOTO

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, în localitatea Topa Mică din județul Cluj.

 


În urma accidentului, un bărbat a fost transportat la spital.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Topa Mică.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.00, iar la fața locului au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile și ocupanții ieșiți din acesta.


Un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta, la prima evaluare, era conștient și cooperant.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

O mașină s-a RĂSTURNAT în localitatea Viștea, județul Cluj. Șoferul NU avea permis de conducere. FOTO

abonare newsletter