Actualitate

O mașină s-a RĂSTURNAT în localitatea Viștea, județul Cluj. Șoferul NU avea permis de conducere. FOTO

O mașină s-a răsturnat sâmbătă dimineața în localitatea Viștea, județul Cluj. Un bărbat de circa 40 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital.

O mașină s-a RĂSTURNAT în localitatea Viștea, județul Cluj. Șoferul NU avea permis de conducere. FOTO O mașină s-a RĂSTURNAT în localitatea Viștea, județul Cluj. Șoferul NU avea permis de conducere. FOTO

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, în localitatea Viștea din Cluj. 

 


A fost implicată o singură mașină care s-a răsturnat, iar un bărbat a fost transportat la spital.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Pompierii din Garda de Intervenție Aghireșu și un echipaj SMURD din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au fost alertați în urma răsturnării unui autoturism în localitatea Viștea.


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat și ocupanții ieșiți din acesta. Un bărbat de cca 40 de ani, în stare de conștiență și cooperant, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


„Din primele verificări a reieșit că, un bărbat de 40 de ani, din comuna Aghireșu, care nu deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, au transmis prezentanții IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Clujean, prins de poliție în timp ce conducea BEAT un ATV. Bărbatul nu avea nici permis

Accident pe A1 cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină! 2 persoane, transportate de URGENȚĂ la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter