Actualitate

O femeie a căzut de la etajul doi al unui bloc din Turda. Victima, transportată de URGENȚĂ la spital

O femeie de 38 de ani a fost transportată de urgență la spital după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc situat pe strada Libertății din Turda.

O femeie a căzut de la etajul doi al unui bloc din Turda. Victima, transportată de URGENȚĂ la spital O femeie a căzut de la etajul doi al unui bloc din Turda. Victima, transportată de URGENȚĂ la spital

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime, pe strada Libertății din municipiul Turda.


O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 17.00, iar pompierii sosiți la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, în stare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme severe.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale, după care au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. Vicitima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții  Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


„În jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil situat în municipiu. La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unei femei în vârstă de 38 de ani, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Un bătrân de 80 de ani a căzut de la etajul trei, în Cluj-Napoca. Bărbatul, găsit INCONȘTIENT, a murit. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter