Actualitate

Strada Clinicilor din Cluj-Napoca, ÎNCHISĂ din cauza unor reparații la rețeaua de apă

Strada Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca a fost închisă din cauza unor reparații la rețeaua publică de apă, necesare în urma unei avarii. Șoferii vor trebui să ocolească zona.

arhiva/ Strada Clinicilor din Cluj-Napoca, ÎNCHISĂ din cauza unor reparații la rețeaua de apă arhiva/ Strada Clinicilor din Cluj-Napoca, ÎNCHISĂ din cauza unor reparații la rețeaua de apă

 

 


Compania de Apă Someș SA a anunțat că au început lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă pe strada Clinicilor. Lucrările au loc pentru remedierea unei avarii.

 


„În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unor AVARII la rețeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată, se ÎNTRERUPE furnizarea apei potabile după cum urmează: Strada Clinicilor, între Calea Moților și str. Iuliu Hațieganu. (...) Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei. Apariția unei AVARII pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de înreruperea imediată a furnizării apei.

În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, a transmis Compania de Apă Someș SA.


Astfel, monitorulcj.ro a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca și ne-a confirmat că pe strada Clinicilor circulația a fost închisă, cel mai probabil până marți la ora 17:00, după cum a anunțat Compania de Apă Someș SA.

Traficul este deviat pe Calea Moților.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost lovit de un tren. Impactul a fost mortal

Accident GRAV în Aghireșu-Fabrici! O femeie și o minoră, transportate urgent la spital. FOTO

abonare newsletter