Actualitate

Spectacole SUSPENDATE la Opera Română din Cluj-Napoca din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în rândul personalului

Din cauza cazurilor de Covid-19 descoperite la nivelul instituției, reprezentanții Operei Naționale Române din Cluj-Napoca anunță că mai multe spectacole vor fi reprogramate.

Spectacole SUSPENDATE la Opera Română din Cluj-Napoca din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în rândul personalului Spectacole SUSPENDATE la Opera Română din Cluj-Napoca din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în rândul personalului

 

 


Opera Națională Română din Cluj-Napoca a suspendat mai multe spectacole programate care erau programate în următoarele zile, din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în cadrul instituției.

 


„Din cauza situației epidemiologice la nivelul instituției, programul de spectacole va suferi următoarele modificări:

1. Spectacolul DON CARLO va fi reprogramat în data de 6 februarie; 
2. BĂRBIERUL DIN SEVILLA va fi reprogramat pentru 16 februarie;
3. RIGOLETTO va fi reprogramat pentru perioada următoare; vom reveni cu un anunț în cel mai scurt timp posibil; 
4. TRUBADURUL este anulat, iar banii pot fi recuperați în funcție de metoda prin care ați achiziționat biletele - online printr-un email la adresa office@bilete.ro sau la Agenția de bilete (doar pentru biletele emise în agenție). 


Pentru spectacolele care sunt amânate, biletele rămân valabile, dar dacă nu doriți să participați puteți solicita contravaloarea acestora!”, au transmis reprezentanții Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

 

CITEȘTE ȘI:

Școlile din județul Cluj, la un pas de a trece în online. Sorin Cîmpeanu: „Clujul va intra cu siguranţă de săptămâna viitoare în online”

abonare newsletter