Actualitate

Dantura perfectă se obține în doar 24 de ore cu sistemul Fast and Fixed (P)

Lipsa dinților îți poate provoca multe neplăceri și nu ar trebui ignorată.

Edentația, fie că este parțială sau completă, îți cauzează un disconfort major, te împiedică să consumi toate alimentele pe care le dorești și te determină să zâmbești cu teama că ceilalți vor observa golurile din dantură. 

Prin urmare, calitatea vieții tale scade odată cu pierderea treptată a dinților. Pentru a scăpa de toate efectele negative ale edentației, trebuie să alegi o soluție eficientă pentru restaurarea danturii: sistemul de implanturi Fast and Fixed. Acesta te va ajuta să obții o dantură nouă, completă și funcțională în doar 24 de ore. Vei putea spune “adio” disconfortului și nesiguranței resimțite atunci când ai dinți lipsă!


Ți se pare greu de crezut că poți avea o dantură nouă într-un timp atât de scurt? Ei bine, cu ajutorul acestui tratament revoluționar, vei avea rapid un zambet perfect. Nu va mai trebui să aștepți luni la rând, deoarece medicii îți vor construi o lucrarea fixă provizorie și o vor atașa la implanturi chiar în ziua intervenției!

Mai mult decât atât, sistemul Fast and Fixed este potrivit și pentru pacienții care poartă proteză. În acest mod, ei vor avea din nou dinți ficși, fără să mai poarte grija lipirii și fixării protezei.


Iată câteva motive importante pentru care ar trebui să alegi acest tratament!

Nu mai sunt necesare alte intervenții stomatologice 


Dacă problema danturii incomplete nu este recentă, există o probabilitate mare ca osul dentar să se fi resorbit. Acest proces începe atunci când unul sau mai mulți dinți au fost extrași, iar în cazul tratamentul clasic cu implanturi, ar putea reprezenta o problemă. De regulă, este necesară intervenția de adiție osoasă, pentru a suplini volumul de os pierdut, astfel încât implanturile să beneficieze de susținere. 

În cazul în care vei alege tratamentul Fast and Fixed, medicul va putea folosi porțiunile de os dur de pe arcada dentară, iar această intervenție nu va mai fi necesară. În plus, nu va mai fi necesară nici operația de sinus lifting, dacă sinusurile tale sunt prea apropiate de maxilar. De acest tratament poți beneficia fără să treci prin proceduri stomatologice suplimentare!


Raportul calitate-preț este excelent

În timp ce tratamentul clasic implică inserarea a 8-10 implanturi în fiecare arcadă, cel Fast and Fixed necesită doar 6 implanturi în maxilar și 4 în mandibulă. Prin urmare, costurile pentru acest tratament vor fi mai avantajoase. 


Vei putea mesteca din nou orice aliment

Dantura incompletă vine la pachet și cu multe restricții alimentare. Trebuie să ai grijă întotdeauna ce mănânci și nu poți mesteca corespunzător alimentele, fapt care îți poate cauza probleme gastrice. De această problemă vei scăpa cu ajutorul sistemului Fast and Fixed. Procesul de masticație va fi restabilit și te vei putea bucura din nou de preparatele tale preferate. 

Nu în ultimul rand, dacă vei beneficia de acest tratament, vei simți că ai întinerit. Vei avea un zâmbet perfect care te va face să pari cu mulți ani mai tânăr. Nu va mai trebui să-ți ascunzi dantura, ci o vei afișa cu mândrie la fiecare zâmbet!

În cazul în care vrei să optezi pentru sistemul Fast & Fixed, contactează o clinică cu experiență vastă în domeniu, așa cum este Dental Excellence. Astfel, te vei asigura că totul va decurge fără complicații!

CITEȘTE ȘI:

500 de clujeni defavorizați, tratați GRATUIT de medici stomatologi. Cum poți beneficia de aceste servicii?

Alimentele care îți strică dantura! Ce trebuie să eviți pentru un zâmbet sănătos

abonare newsletter